Обадете ни се


Какво предлагаме

ИЗГРАЖДАНЕ НА СТАТИЧЕН САЙТ

Статичният сайт не съдържа административен модул за редакция на съдържанието. Използва се за изработка на презентационни или информационни сайтове, при които добавянето на информация не е необходимо да става периодично.

Ние изграждаме статични сайтове според изискванията на клиента, използвайки eзик за маркиране HTML5 и изцяло съобразени с международните уеб стандарти на W3C.

Всяка страница от уеб сайта се оптимизира за минимална екранна резолюция 1024х768 и рендиране: Standards compliance mode. Използваните цветови схеми се избират според стандартите за максимална видимост и четимост.

Статичните сайтове се хостват на сървър на xron.net и се подновяват в зависимост от изискванията на клиента.


ИЗГРАЖДАНЕ НА ДИНАМИЧЕН САЙТ

Динамичният сайт съдържа административен модул за редакция на съдържанието. Използва се за изработка на сайтове, при които добавянето и редактирането на информация е необходимо да става периодично. Модулът позволява форматиране на текста в страниците, добавяне и премахване на изображения, добавяне и премахване на връзки (линкове), организиране на списъци, модул Find and Replace, добавяне на текуща дата и час, добавяне и редакция на таблици, хоризонтални линии, емоут икони, добавяне на флаш и други медийни елементи, печат на съдържанието и всичко това с пълен контрол върху позиционирането.

Ние изграждаме статични сайтове според изискванията на клиента, използвайки eзик за маркиране HTML5 и изцяло съобразени с международните уеб стандарти на W3C.

Всяка страница от уеб сайта се оптимизира за минимална екранна резолюция 1024х768 и рендиране: Standards compliance mode. Използваните цветови схеми се избират според стандартите за максимална видимост и четимост.


ОНЛАЙН МАГАЗИН

Напоследък онлайн търговията набира широка популярност. Причината за това е, че в онлайн магазините нещата са значително по-удобни и организирани. Липсват дразнещите ежедневни случки, които съпровождат всяко едно голямо пазаруване: шумна тълпа от други купувачи, безкрайно чакане по опашки и обвързването с време за разглеждане на всички, предлагани стоки.

При онлайн магазините нещата са значително по-удобни. Потребителят може непрекъснато да се информира за новите стоки и текущи промоции, както и може да отдели часове за разглеждане на асортимента. Лесна поръчка и доставка до врата.


CMS ДИЗАЙН

CMS (Content Managment System) - Система за Управление на Съдържанието

Системите от този тип предлагат добри алтернативни решения при конструирането на корпоративни уеб сайтове и портали, каталози за онлайн търговия, сайтове за малък бизнес, училищни, лични, фамилни сайтове, списания, вестници... Осигуряват пълен контрол върху съдържанието и позволяват да бъде управляван самостоятелно всеки аспект от уеб сайта, както от един, така и от няколко потребителя.


ФОРУМ

Форумът на практика представлява колекция от активни и архивни дискусии между членовете му, фокусирани върху предварително определена тема. Форумите са подходящо решение, когато търсите диалог с потребителите или когато смятате, че потребителите ви ще търсят такъв с вас.

Форумът е изцяло интерактивен. Потребителите му могат да правят много повече неща отколкото в обикновена уеб страница - не само да кликват върху иконки, бутони и подчертани текстове за да следят линкове, могат да създадат цяла база данни от коментари, документи, изображения, аудиоклипове, видео клипове и полезни връзки.

Форумите поддържат няколко нива на контрол върху всеки документ. Според тези нива, на потребителите може да им бъде разрешено да четат определени документи, да четат и пишат в други, да четат, пишат и редактират в трети и/или да им е ограничен достъпа до четвърти.


БЛОГ СИСТЕМА

Блог системите са мощни уеб платформи, за публикуване на информация със специфични характеристики и лесни за експлоатация.

Думата блог идва от английското blog -> web + log. На практика блоговете представляват онлайн журнали, редактирани от собственика им.

Блоговете могат да са лични или професионални, строго обвързани с дадена тема или произволни, могат да бъдат обновявани всеки час, веднъж месечено, дори годишно. Те притежават собствен административен панел, осигуряващ контрол върху съдържанието, система за търсене, динамично генериране на страници, защитено с парола съдържание, прикачване на файлове и изображения, модул за организиране на постовете в категории и под категории, емоут икони, система за архивиране на съдържанието и още много други характеристики.